Om Flügger farver

Ikke nogen helt almindelig farvehandel …

Flügger har cirka 175 forretninger i Danmark og mere end 550 sammenlagt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina.

Vores rødder går helt tilbage til 1890 i Danmark, og i 2015 fejrede vi derfor 125 års jubilæum. Flügger har altid været malerfagets leverandør, og derfor er det heller ikke tilfældigt, at der en maler på vores annoncer og vinduer.

Siden 1975 har vi dog også ydet professionel vejledning og salg til private, da vi startede Flügger farver-kæden, der henvender sig til både professionelle og private.

Hos Flügger farver vil du altid møde fagligt kompetente medarbejdere, der kan give dig den gode vejledning, som Flügger er kendt for. Sammen med vores høje produktkvalitet giver det dig det bedste udgangspunkt for et godt resultat hele vejen igennem dit projekt.
 
Vi er markedsledende i Danmark, og for os er maling ikke bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet, og maleværktøj i god malermesterkvalitet, og vi sælger udelukkende produkter, som giver dig bedste resultater.

Så besøg en af vores cirka 175 butikker i Flügger farver kæden. Uanset hvor i Danmark du bor, er vi tæt på.

Herunder kan du se koncerndirektør Ulf Schnack fortælle historien om Flügger. 

Find mere om Flügger på flugger.com

1
Karriere i Flügger

Karriere i Flügger

Læs om karriere-muligheder i Flügger og find ledige stillinger.

2
Presse

Presse

Se presse- og børsmeddelelser for Flügger Denmark A/S.

3
Koncern

Koncern

Find information om koncern, direktion og bestyrelse.